Bij besteding van meer dan 200,- euro binnen Nederland is de verzending gratis.

Scarlet & Violet: Paradox Rift

Paradox Rift - Pokemonshop Twente
Delen

Scarlet & Violet: Paradox Rift

Serie Scarlet & Violet-serie
Releasedatum 03 november 2023
Aantal kaarten meer dan 180
Standaard juridisch kaartspel? Ja

Pokémon-fans over de hele wereld, maak je klaar voor een nieuwe en opwindende avontuurlijke reis! Op 3 november 2023 zal de langverwachte Pokémon-set, genaamd “Scarlet & Violet: Paradox Rift”, worden uitgebracht, en het belooft een wereld van mysterie, spanning en krachtige kaarten te onthullen. Met 180 kaarten, waaronder meer dan 15 gloednieuwe Pokémon-EX en meer dan 20 Trainerkaarten, zal deze set de spelervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Duik in de wolken en verken een land dat ongebonden lijkt te zijn door de tijd! Met woeste aanvallen verschijnen Ancient Pokémon zoals Roaring Moon ex en Sandy Shocks ex naast kunstmatige Future Pokémon zoals Iron Valiant ex en Iron Hands ex. Ondertussen Terastallize Garchomp ex, Mewtwo ex en anderen om nieuwe types te krijgen, terwijl Armarouge ex, Gholdengo ex en meer Pokémon ex zich bij de strijd voegen. Avontuur wacht terwijl tijdlijnen botsen in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paradox Rift-uitbreiding!

Meer dan 180 kaarten

Nieuwe oude en toekomstige Pokémon

Type-shifted Tera Pokémon ex met een kristallijn uiterlijk, waaronder een Water-type Garchomp ex

Meer dan 15 gloednieuwe Pokémon ex

Meer dan 20 Trainerkaarten

Tientallen Pokémon- en Trainerkaarten met bijzondere illustraties

Picture of Greninja
Greninja

Editor & Pokemon fan

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
AANBIEDINGEN!
Wees er snel bij want op is op !