Bij besteding van meer dan 200,- euro binnen Nederland is de verzending gratis.

Ash Ketchum stop na 25 jaar als hoofdpersonage!

Ash niet meer in Pokemon - Pokemonshop Twente blog
Delen

Een Nieuw Tijdperk Begint: Ash Ketchum Maakt Plaats voor Liko en Roy in Pokémon

In de afgelopen 25 jaar heeft Ash Ketchum, vergezeld door zijn trouwe metgezel Pikachu, de harten van miljoenen Pokémon-fans veroverd. Na 10 seizoenen en 1300 afleveringen heeft de onverschrokken Pokémon Trainer eindelijk zijn langgekoesterde droom bereikt: het winnen van de Pokémon World Championship. Met deze overwinning is het tijd voor Ash en Pikachu om het stokje door te geven aan nieuwe hoofdrolspelers, Liko en Roy.

Het epische moment van afscheid komt niet alleen voor Ash, maar ook voor Pikachu. De iconische gele Pokémon maakt plaats voor drie nieuwe metgezellen: Sprigatito, Fuecoco, en Quaxly. Deze Pokémon, afkomstig uit de Scarlet- en Violet-games, zullen de kijkers meenemen op nieuwe avonturen in de Pokémon-wereld.

Maar dat is niet alles. Het nieuwe seizoen brengt ook de legendarische Pokémon Rayquaza in de schijnwerpers. Rayquaza, met zijn imposante verschijning en krachtige vaardigheden, voegt een extra dimensie toe aan de reis van Liko en Roy. Samen met hun nieuwe Pokémon-vrienden zullen ze uitdagingen aangaan, vijanden verslaan en nieuwe vrienden maken in hun queeste om de beste Pokémon-trainers te worden.

In januari wordt de overgang gemarkeerd door een epiloogserie genaamd “Pokémon: Journeys in the West”. Hierin maken we nog één keer kennis met Ash en Pikachu, voordat de fakkel officieel wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie trainers. De epiloogserie van elf afleveringen belooft nostalgische momenten en een eerbetoon aan de reis die Ash en Pikachu hebben doorgemaakt.

Het opvolgende seizoen, dat het einde markeert van 25 jaar met de geliefde protagonist, opent de deur naar een nieuw tijdperk in de Pokémon-anime. Liko en Roy staan klaar om de uitdagingen aan te gaan, nieuwe vrienden te maken en te bewijzen dat ze waardige erfgenamen zijn van Ash Ketchum. Terwijl we afscheid nemen van een icoon, verwelkomen we met opwinding de belofte van spannende nieuwe avonturen en ontdekkingen in de kleurrijke wereld van Pokémon.

Picture of Greninja
Greninja

Editor & Pokemon fan

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
AANBIEDINGEN!
Wees er snel bij want op is op !